Na rozdiel od Modulu 1 a Modulu 2, ktorých konštrukčnú bázu tvoria kontajnery, Modul 3 je jednoduchým prístreškom ľahkej konštrukcie ukotveným do zeme. Prístrešok pozostáva z oceľovej stavebnicovej konštrukcie, skladanej po moduloch a moderného presklenia z troch strán, čo zabezpečuje väčšiu ochranu elektrobicyklov pred poveternostnými podmienkami. Súčasťou Modulu 3 je stojan z pevnej oceľovej konštrukcie, ktorý slúži na uskladnenie 10 ks elektrobicyklov, ďalej sada 10 pánskych a dámskych elektrobicyklov Kross MTB hliníkovej

konštrukcie v rôznych veľkostiach, 30 ks horských cyklistických prilieb MTB, 2 detské zadné sedačky na bicykel a 1 cyklistický športový vozík na prevoz detí. Počas doby prenájmu elektrobicykla je k dispozícii aj bezpečnostný zámok, celkovo 10 ks. Modul 3 zároveň obsahuje nabíjaciu stanicu, ktorá simultánne nabíja až 6 elektrobicyklov. Pre Modul 3 je dodávané jednorázovo aj príslušenstvo pre starostlivosť o elektrobicykle – vysokotlakový čistič, kompresor, servisný box, servisný stojan na opravu elektrobicyklov, sprej na mazanie reťazí.

MODUL 3

  • 1 prístrešok
    Prístrešok ľahkej konštrukcie, pozostáva z oceľového stavebnicového rámu, skladaného po moduloch a moderného presklenia z troch strán, čo zabezpečuje väčšiu ochranu elektrobicyklov pred poveternostnými podmienkami.
  • 10 elektrobicyklov
    Súčasťou modulu je sada 10 elektrobicyklov Kross MTB hliníkovej konštrukcie. Sada pozostáva z piatich pánskych elektrobicyklov vo veľkostiach 20” – 21” (2ks) a 18” – 19” (3 ks) a piatich dámskych elektrobicyklov vo veľkostiach 16” – 18” (3 ks) a 18” – 19” (2 ks). Všetky bicykle sú vybavené motorom s minimálnym výkonom 250W/36V/80Nm a batériou s minimálnym objemom 36V/612Wh/17Ah.
  • 1 nabíjacia stanica
    Modul ponúka možnosť dobitia batérie elektrobicykla pre návštevníkov priamo na mieste. Nabíjacia stanica simultánne nabíja až 6 elektrobicyklov.
  • Zabudovaný stojan na bicykle
    Stojan na elektrobicykle, ktorý je zabudovaný priamo v kontajneri, je skonštruovaný z tuhých oceľových profilov. Do detailu premyslená konštrukcia stojana umožňuje zaparkovať súčasne plný počet dodaných elektrobicyklov tak, aby neboli poškodené.
  • Prilby
    Horské cyklistické prilby MTB sú súčasťou servisného vybavenia modulu v celkovom počte 30 kusov, v rôznych veľkostiach a modeloch (dámske, pánske, detské).
  • Detská sedačka na bicykel
    Súčasťou modulu sú 2 kusy detskej zadnej sedačky na elektrobicykel. Sedačky sú určené deťom vo veku od dvanásť mesiacov do päť rokov.
  • Cyklovozík pre deti za bicykel
    Modul obsahuje jeden cyklistický športový vozík, ktorý sa upevňuje za bicykel. Maximálna nosnosť cyklovozíka je 45 kg a je určený na prevoz detí.
  • Zámok na elektrobicykel
    Počas doby prenájmu elektrobicykla koncovým užívateľom je k dispozícii bezpečnostný zámok. Modul 1 obsahuje 10 ks zámkov.
  • Servisné vybavenie
    Servisné vybavenie modulu obsahuje kompresor na bicykle, 30-kusovú sadu vysoko kvalitného montážneho náradia, určeného na servis a bežné opravy bicykla, montážny stojan. Servisné možnosti zahŕňajú výmenu duše a použitie oleja na mazanie reťazí.
  • Externý stojan na bicykle
    Súčasťou modulu je vonkajší stojan pre 5 ks elektrobicyklov. Je umiestnený v exteriéri modulu a upevnený ukotvením do zeme. Stojan je vyrobený z pevnej oceľovej konštrukcie, ktorá umožňuje elektrobicykle zaparkovať tak, aby neboli poškodené.
  • Vizibilné prvky
    Balíček marketingovej podpory značky obsahuje dva reklamné nosiče typu beach flag, cenník v dvoch prevedeniach (v tlačenej verzii i ako súčasť polepu kontajnera).
300
mesačný nájom

+ 5 % podiel z tržieb,
hradený kvartálne